Misiunea noastra

Gradinita Sfanta Ecaterinica

Despre noi

Gradinita Sf. Ecaterina a aparut din dorinta de a le darui copiilor un mediu cald si linistit in care sa se simta iubiti, respectati si intelesi, un loc in care se pot dezvolta afectiv, intelectual si spiritual pentru a deveni oameni maturi, cu un caracter adevarat.

Ne dorim ca aceasta gradinita sa fie o prelungire a locului numit “acasa”, pentru ca atentia oferita educatiei copilului si acumularii de cunostinte ocupa un loc important printre valorile noastre. Ne propunem sa pastram curat sufletul copilului, descoperindu-i inclinatiile si sporindu-i veselia, bunatatea, sinceritatea, dorinta de a iubi si a se face iubit prin gesturi atat de simple specifice copilariei.

Familia gradinitei Sfanta Ecaterina

Iar pentru ca „acasa” este doar „in familie”, ne dorim ca parintii sa se bucure de familia Gradinitei Sfanta Ecaterina si incercam sa ne cunoastem, sa povestim in cadrul diverselor ateliere, sa iesim la drumetii sau in excursii impreuna cu copiii nostri.

Impreuna, parintii si educatorii, ne vom da mana pentru a cultiva in sufletul copiilor nostri valorile crestin ortodoxe: bunatatea, iertarea, dragostea fata de aproapele nostru, daruirea si lista o vom completa impreuna...

Gradinita Sfanta Ecaterina

De ce noi?

Dragoste

Respect

Siguranta

Dezvoltare

“A fi educator inseamna a fi acasa, o casa cu multi copii si mai multe mame. O casa trebuie sa fie curata, ingrijita, cu reguli, dar si cu multa iubire, iar membri ei sa fie implicati, harnici si responsabili. Asa este Gradinita Sfanta Ecaterina, iar in acest loc, educatorul (mama) are sarcina de a transmite cunostinte, iubire, dar si de a invata in permanenta, intrucat nici o zi nu seamana cu alta, copiii fiind inepuizabili”. Diana Gheorghiciuc, director gradinita.

0 +
Ani de experienta
0
Cadre didactice
0 +
Parinti multumiti
0 +
Copii fericiti

Educatia oferita astazi copiilor inseamna grija pentru viitor.

START INSCRIERI
Pentru anul scolar 2024-2025

Dacă dorești să faci parte din familia noastră, să îți aduci copilul într-un loc ce prelungește sentimentul "de acasă", poți să programezi o vizită la noul sediu.

Str. Mihai Viteazul nr. 1E, Brașov
• Apelează-ne la 0762 629 609
• Trimite un email pe sfantaecaterina@gmail.com
• Utilizați formularul de contactare de pe butonul de mai jos!